Adatvédelmi tájékoztató

Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl. szállító cég) a cégünk alvállalkozójaként működik közre. Alvállalkozóink azonban semmilyen cégünk által kiadott személyes adatot nem őrizhetnek meg, és azokat semmilyen célra nem használhatják fel.

A webáruházban tett látogatása során technikai információk is rögzítésre kerülnek (pl. ip cím, látogatási időpont, látogatott termékek), amelyek azonban személyes azonosításra nem használhatók, pusztán statisztikai célokat illetve további termékek ajánlására szolgálnak. A rendszer adatokat tárol a felhasználók számítógépén is, ezek az úgynevezett cookie-k. Ezek sem alkalmasak a felhasználó személyének azonosítására, és csak 180 napig élnek. A webáruház rendszer használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a cookie-k használatát, e nélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendeléséről minden esetben számla készül, melyet a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolunk.

A regisztráció nálunk önkéntes. Amennyiben él a regisztráció lehetőségével, úgy személyes adatait a regisztráció során meg kell adnia. Az összegyűjtött információt az Ön által kért szolgáltatások nyújtására használjuk. A szolgáltatások részét képezheti a személyre szabott tartalom és hirdetések megjelenítése is, valamint hírlevél küldését is.  Az első (és minden további) felkéréskor, lehetősége van ezt megtiltani. Amennyiben nem kíván fogadni a Kultúrbarlangtól további promóciós e-mail üzenetet, kövesse a kapott e-mailben leírt utasításokat.

Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) valamint a Direkt marketing törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatai (név, cím, telefonszám, email, vásárlási adatok) Tolmácsi János, mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Adatai nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük, jelezze számunkra regisztrációjának módosításával. Adatainak törlését kérheti e-mailben: kulturbarlang@kulturbarlang.hu címen.

Adatvédelmi nyilvántartási számunk az ÁSZF oldalon, valamint a Kapcsolat oldalon egyaránt megtalálható.