A légy Díszdoboz 5 DVD

12.900 Ft

Elfogyott

Kategóriák: , , ,

Leírás

Import termék, a DVD tartalmaz magyar feliratot, de a borító angol nyelvű!

5 DVD

1/ A légy  (Th Fly) 1958  89 perc  magyar felirattal
Fsz: David Hedison

Egy tudós véletlen balesetet szenved, miközben éppen új találmányát, egy teleportáló készüléket próbál ki. A saját magán végzett kísérlet során genetikai anyaga véletlenül összekeveredik egy házilégyével, amely észrevétlenül berepül a teleportáló kamrába.

2/ A légy visszatér (Return Of The Fly) 1959  76 perc magyar felirattal
Fsz: Vincent Price

Tizenöt évvel apja balul sikerült teleportációja után Philippe Delambre nagybátyja segítségével megpróbálja megismételni a veszélyes kísérletet. A folyamatba azonban ismét hiba csúszik, és Philippe szörnyűséges, félig ember-félig légy kreatúrává alakul át, egyúttal a légy természetét, ösztöneit is örökölve…

3/ A légy (The Fly) 1986  91 perc   magyar felirattalSeth Brundle (Jeff Goldblum) megszállottan dolgozik teleportáló gépén. Már csak egyetlen kísérlet van hátra, egy élőlényen is ki kell próbálnia a gépet. Saját magán kezd kísérletezni, ám a teleportálás pillanatában egy légy is bejut a gépbe. Seth a kísérlet végén még nem is sejti, hogy testének genetikai állománya összekeveredett egy légyével. Hamarosan furcsa tüneteket észlel magán: ereje és teljesítőképessége emberfelettivé válik, és teste is elképesztő változásokon megy keresztül. A férfi lassan félig légy, félig ember szörnnyé alakul.

4/ A légy II. (The Fly II.) 1989  100 perc  magyar felirattal
Fsz: Eric Stoltz

Seth Brundle, a tudós különleges fia a genetikai hibának köszönhetően csak részben ember. Már ötéves korában felnőttnek néz ki és gondolkodik, ám apjára ütött: az ő szervezetében is ott dolgoznak egy légy génjei. Sőt, még egy veszély leselkedik rá: bár a tudomány áldozata, most tudósok őrizetére bízzák, és azok, akiknek gondoskodniuk kellene róla, inkább a saját céljaikra szeretnék felhasználni őt.

5/ A légy átka (The Curse of The Fly) 1965  82 perc CSAK ANGOL NYELVEN!
R:Don Sharp

 

További információk

Nemzetiség

usa

Felirat

angol/holland/francia/német/olasz/portugál/spanyol/svéd, magyar

Hangsáv

angol

Játékidő

438 perc

Gyártási év

2006

Képarány

változó

Rendező

Több rendező

Főszereplők

Daphne Zuniga, Jeff Goldblum, Vincent Price

Eredeti cím

The Best Of Harryhausen