Brazilok

1.990 Ft

10 készleten

Cikkszám: 1119-1-2-1-1-1-1-1 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül… és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

Extrák:

Klipek a forgatásról
Fotók a forgatásról
Jordán Adél: Hajnaltájt (music video)
Előzetesek

További információk

Nemzetiség

magyar

Rendező

M.Kiss Csaba, Rohonyi Gábor

Főszereplők

Fekete Ernő, Nagy Dániel Viktor, Schmied Zoltán

Gyártási év

2017

Játékidő

105 perc

Hangsáv

magyar

Felirat

angol, magyar

Képarány

1,85:1

Gyártó

Fantasy