Csupasz pisztoly BOX 3 DVD

3.990 Ft

- +

Leírás

Import termék, a DVD tartalmaz magyar feliratot,  de a borító angol nyelvű!

Átmeneti készlethiány előfordulhat!

1, Csupasz pisztoly ( The Naked Gun ) 1988  81 perc – MAGYAR FELIRATTAL

Leslie Nielsen játssza a Nagyon különleges ügyosztály gránitállú, sziklaagyú zsaruját, Frank Drebint, aki agymosáson megy keresztül, hogy merényletet kövessen el Erzsébet királynő ellen.

Priscilla Presley, O.J. Simpson, egy kitömött hód, két baseball csapat és más fura szerzetek csatlakoznak az agyament eseményekhez a filmben, amely megváltoztatta a vígjátékokról alkotott képünket!

2, Csupasz pisztoly 2 és félThe Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear ) 1991  82 perc – MAGYAR FELIRATTAL

Frank Drebin hadnagy imádja a rejtélyt. Miért vagyunk itt? Van élet a szex után? Igen, Drebin nagy kérdéseket kutat – és a legnagyobb az, miként lehet meghiúsítani a fondorlatos Quentin Hapsburg tervét, mellyel a környezetet akarja tönkre tenni!

A Csupasz pisztoly fergeteges folytatásában Nielsennel együtt visszatér Priscilla Presley mint Jane, a nő, aki 20 lépésről is megolvasztja a sajtos szendvicset, és George Kennedy, mint az elszánt Ed Hocken kapitány.

2, Csupasz pisztoly 33 és egyharmad ( The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear ) 1994  79 perc – MAGYAR FELIRATTAL ÉS SZINKRONNAL

Oscar-díj átadás. Ki fog nyerni? Ki fog veszteni? És valaki lerugdalná azt a tökfilkót a színpadról?

Várjunk! Az nem akármilyen tökfilkó. Az Frank Drebin hadnagy, aki tönkreteszi az ünnepséget, hogy megakadályozzon egy terrormerényletet, és ezzel lehet, hogy neki lemegy a függöny – vagy egy sima reluxa elég lesz?

Igen, egy fergeteges harmadik résszel, és forradalmasított folytatás-számozással visszatértek a filmesek, akiket imádsz, a sztárok, akikért rajongsz, és mások, akik első ízben Csupaszkodnak: Fred Ward, Anna Nicole Smith, és még sokan, akiknek szívesen átadnád a helyed egy tömött buszon.

További információk

Nemzetiség

usa

Eredeti cím

The Naked Gun Trilogy

Gyártási év

1988-1994

Rendező

Zucker, David

Főszereplők

George Kennedy, Leslie Nielsen, Priscilla Presley

Hangsáv

angol, magyar

Felirat

magyar + 12 nyelv

Játékidő

242 perc

Képarány

1,78:1

Gyártó

Kultúrbarlang