Hervadó virágok

2.190 Ft

3 készleten

- +
Cikkszám: 1287 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A nagysikerű Éjszaka a Földön és a Szellemkutya alkotójának Cannes-i Nagydíjas road movieja fantasztikus szereposztással gördül végig az Egyesült Államok kies országútjain.
A megrögzött agglegényt, Dont (Bill Murray) épp lapátra tette legutóbbi szeretője Sherry (Julie Delpy), így Don ismét magára marad és magánya arra kényszeríti, hogy végiggondolja múltját. Elmélkedését azonban egy váratlan e-mail szakítja meg, egy rejtélyes rózsaszín levél. Feladója egy névtelenségbe burkolódzó ex-szerető, aki tudatja, hogy Donnak van egy 19 éves fia, aki valószínűleg hamarosan felkeresi őt.

Winston (Jeffrey Wright), Don legjobb barátja, a szomszédban lakó családapa, aki szabadidejében magánnyomozó arra buzdítja a férfit, hogy derítsen fényt a titokra. Don sokat rágódva az utazás gondolatán, végül mégis rászánja magát egy országjáró körútra, hogy felvegye a fonalat elhagyott szeretői nyomán (Frances Conroy, Jessica Lange, Sharon Stone, Tilda Swinton). Váratlan látogatásai a rég nem látott, különleges nőknél azonban nemcsak számára tartogat meglepetéseket. Véletlenszerű találkozásai során zűrös múltjával találja magát szemben, de jelen sorsa is különös fordulatot vesz…

További információk

Gyártási év

2005

Képarány

1,85:1

Rendező

Jarmusch, Jim

Főszereplők

Bill Murray, Jeffrey Wright, Sharon Stone

Játékidő

101 perc

Hangsáv

angol

Gyártó

Kultúrbarlang

Nemzetiség

usa

Felirat

magyar

Eredeti cím

Broken Flowers