Akció!

Ken Loach három filmje 3 DVD

4.900 Ft 3.800 Ft

2 készleten

- +
Cikkszám: 5035673021101 Kategóriák: , , , ,

Leírás

3 DVD Import, csak angol hang és angol felirattal! NINCS HOZZÁ MAGYAR FELIRAT SEM SZINRON!

Riff-Raff  1991 92 perc

A legtöbb Loach-filmhez hasonlóan, a Riff-Raff is a modern-brit társadalom naturalista ábrázolása. Stevie, nemrégiben a börtönből szabadult, Londonba költözött és munkát kapott egy építkezésen, amely egy elhagyatott kórházaskat változtat át luxuslakásokká. Munkatársai, Larry, Mo és Shem megtudják, hogy Stevie hajléktalan,így közösen próbálnak üres lakást találni neki.

Raining Stones (Kőzápor) 1993  87 perc

Bob munkanélküli családfő, aki az egyik észak-angliai város önkormányzati szegénynegyedében él a családjával. Egyik napról a másikra tengődnek, leharcolt ruhákban járnak, szegényesen étkeznek, nincsenek értékeik, nincs bankbetétjük, se hitelük, se megkörnyékezhető módosabb rokonaik. Csak önbecsülésük. Hívő katolikusként roppant fontos Bob számára, hogy a kislányuknak új ruhát vegyenek első áldozásra. A pap hiába próbálja rábeszélni az olcsó és használt ruhára, Bob megszállottként próbálja előteremteni a pénzt a drága öltözetre.

Ladybird Ladybird 1994  98 perc

Ken Loach dokumentum-drámája egy brit nő kilátástalan küzdelmét mutatja be a Gyámügyi Hivatal ellen, akik ek akarják tőle venni a gyermekeit.

További információk

Nemzetiség

angol

Gyártási év

1991-1994

Eredeti cím

Three Films By Ken Loach

Rendező

Loach, Ken

Főszereplők

Bruce Jones, Julie Brown, Ricky Tomlinson, Robert Carlyle

Hangsáv

angol

Felirat

angol

Játékidő

277 perc

Képarány

1,66:1