Akció!

Kis Nagy ember

3.800 Ft 2.990 Ft

1 készleten

Cikkszám: 1237 Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

Leírás

A film, amelyről legendákat zengtek, de amelyet eddig csak kevesen láthattak, a 70-es évek legeredetibb western-klasszikusa, tele drámával, izgalommal, kalanddal és humorral most végre DVD-n méltó helyére kerülhet a gyűjtők polcán! Ez az a film, amely igazi világsztárt avatott Dustin Hoffmanból, aki egyes jelenetekben egy 121 éves férfit alakít!
Jack Crabb az öregek otthonában éli végnapjait. A 121 éves indián maga az élő történelem – akkor született, amikor Amerika arca még változóban volt. Néhány történész érkezik az otthonba, hogy szóra bírják Jacket és lejegyzeteljék a történelmet egy olyan ember nézőpontjából, aki részese volt mindennek.

Jack mesélni kezd. Megtudjuk, hogy 10 éves korában került a csejenek fogságába, akik indiánként nevelték. Később a sápadtarcúak világa csábította el 15 éves korában, majd éveken keresztül nem találta a helyét a két világ között.

Az öreg hihetetlen kalandokról mesél: arról, hogyan hozta össze a sors a legendás Vad Bill Hickok-kal, hogyan ismerte meg, majd vesztette el a feleségét, és hogyan nézet farkasszemet George Armsrong Custerrel a Little Big Horn-i csatában.

Történetei izgalmasak és lebilincselőek, a kérdés csak az, hogy az évszázad hősének emlékeit ismerhetjük meg, vagy az évszázad hazudozója vezet minket az orrunknál fogva?

További információk

Képarány

2,35:1

Rendező

Penn, Arthur

Főszereplők

Dustin Hoffman, Faye Dunaway, Martin Balsam

Gyártási év

1970

Játékidő

134 perc

Hangsáv

angol, francia, német

Nemzetiség

usa

Felirat

magyar + 21 nyelv

Eredeti cím

Little Big Man

Gyártó

Kultúrbarlang