Mackenna aranya

3.800 Ft

2 készleten

Cikkszám: 1235 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Mackenna, a vadnyugati csavargó tudomást szerez az apacsok aranyának rejtekhelyéről. Tudja, hogy ha más is megkaparintja a térképet, elindul a versenyfutás a kincsért és könnyen meglehet, hogy hamar golyóval a fejében végzi. Úgy látja tehát a legbiztosabbnak, ha megjegyzi a rejtekhelyet és megsemmisíti a térképet.

Most már csak ő tudja, hogy merre van az arany, de még így sincs biztonságban. Az apacsok szeretnék megtalálni vagyonukat, hogy továbbfinanszírozhassák a kincsből harcukat a sápadtarcúak ellen.

Egy mexikói bandita, Colorado is magának szeretné megkaparintani az aranyat. Szintén tudomást szerez a rejtett kincsről egy újság szerkesztője és egy prédikátor, akik ugyancsak képesek lennének mindenre, hogy megszerezzék a rejtett értékeket. A hajtóvadászatra ugyancsak felfigyel az amerikai hadsereg közelben állomásozó hadtestének parancsnoka.

Miközben az indiánok sorra hallgattatják el azokat, akik bármit is tudnak az aranyról, Colorado – a mexikói gengszter – elkapja Mackennát és arra kényszeríti, hogy vezesse el a kincs rejtekhelyére…

Megjegyzés: a borító holland nyelvű !

További információk

Képarány

2,35:1

Rendező

Thompson, J. Lee

Főszereplők

Gregory Peck, Omar Sharif, Telly Savalas

Gyártási év

1969

Játékidő

122 perc

Hangsáv

angol, francia, német, olasz

Nemzetiség

usa

Felirat

magyar + 14 nyelv

Eredeti cím

Mackenna's Gold

Gyártó

Kultúrbarlang