Peter Yates 5 DVD BOX

6.900 Ft

1 készleten

Cikkszám: 4030521709959 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

1 DVD – Csak a férjem meg ne tudja 1974 89 perc  (Magyar szinkront és feliratot NEM tartalmaz!)

Hogy egy feleség, mit meg nem tesz a férjéért? Nos, ha minden feleség olyan odaadóan igyekezne segíteni a férjének, mint ahogy azt Barbra Streisand teszi filmünkben, a világ tele lenne boldog férfiakkal. Streisand egy nem mindennapi háziasszonyt játszik, aki bármire képes, csakhogy taxisofőr férje számára előteremtse azt az összeget, amire feltétlenül szüksége van. A pénz utáni hajsza közepette háziasszony-hősnönk furcsábbnál furcsább alakokkal találkozik…

2 DVD – Támadás a Krull bolygó ellen 1983  116 perc (magyar felirat)

Egy leírhatatlanul gonosz szörny és pusztító serege megtámadja a Krull bolygót. A külső támadás ellen a bolygó két birodalmának vezetője szövetkezik – elhatározzák, hogy Lyssa hercegnő és Coldwyn herceg házasságával egyesítik a két birodalmat és közös erővel szállnak szembe a támadókkal. Az esküvői ceremóniára azonban hívatlan vendégek is érkeznek. A szörny katonái megölik mindkét királyt, megsebesítik Coldwyn herceget és elrabolják a hercegnőt. Másnap a bölcs Ynyr felkeresi a herceget és egy különleges fegyver, egy ötpengéjű kard titkát bízza rá. Ez az egyetlen fegyver, amellyel legyőzhető a szörny. Colwyn néhány társával együtt felkerekedik, hogy bosszút álljon apja gyilkosain és kiszabadítsa a gyönyörű hercegnőt a szörny karmaiból.

3 DVD A gyanúsított  1987  121 perc  (magyar felirat)

Egy bíró öngyilkosságot követ el, és a titkárnőjét is holtan találják. A nő megöléséért egy Carl Anderson nevű otthontalan süket-némát tartóztatnak le. A hivatalból kirendelt védőügyvéd, Kathleen úgy dönt, hogy megtalálja az igazi gyilkost, s ebben segítségére van Eddie Sanger, akit felkérnek arra, hogy legyen az esküdtszék tagja. A nyomozás során Kathleen és Eddie meglehetősen veszélyes vizekre téved, amikor kiderül, hogy befolyásos emberek érdekeit sérti a munkájuk…

4 DVD- A mélység (magyar felirat) 1977  123 perc

A fiatal amerikai pár a Bermudákra megy vakációzni. Gail és David kedvenc időtöltése a búvárkodás, a víz alatti kincsvadászat. Az egyik merülésük során egy a második világháború idején elsüllyedt hajó roncsaira bukkannak. A rakterében az amerikai hadsereg sebesültjeinek szánt fájdalomcsillapító morfiumampullákat találnak. Mivel egyedül képtelenek felhozni, illetve pénzzé tenni a vagyont érő kábítószert, kénytelenek segítőtársak után nézni. Az egyik a helyi kincskereső Romer Treece, a másik meg a gengszter Cloche.

5 DVD- Az öltöztető (magyar felirat) 1983  118 perc

Az angol vándorszínház a 277. Lear király előadásra készül a háborús Angliában. A főszerepet az idős színész játssza, aki már évtizedek óta a színház oszlopos tagja. Most azonban betegsége és kora miatt egyre kevesebb szerephez jut, és ez a tény kezdi kikezdeni pozícióját a társulatban. Egyedül az öltöztetője, Norman az, aki mindvégig kiáll mellette. Az együtt töltött hosszú évek alatt különös és szoros kapcsolat alakult ki kettejük között. Norman mindent megtesz az öreg és beteg színész sikere érdekében. A megható és vidám történet tisztelgés a színház előtt.

További információk

Nemzetiség

angol

Gyártási év

1974-1987

Eredeti cím

Directed By Peter Yates

Rendező

Yates, Peter

Főszereplők

Cher, Ken Marshall, Albert Finney, Barbra Streisand, Edward Fox, Liam Neeson, Nick Nolte

Hangsáv

angol

Felirat

magyar + 10 nyelv

Játékidő

567 perc

Képarány

változó