Akció!

Sils Maria felhői

1.990 Ft 490 Ft

1 készleten

Cikkszám: 23460 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Nemzetközi karrierje csúcsán felkérik Maria Enderst (Juliette Binoche), hogy játsszon annak a darabnak az újrarendezett változatában, amely húsz évvel azelőtt híressé tette őt. Akkor Sigrid, a csábító fiatal lány szerepét játszotta, aki lefegyverzi, majd végül öngyilkosságba hajszolja a főnökét, Helenát. Mariának ezúttal azonban a másik, idősebb nő, Helena szerepét kellene eljátszania. Az asszisztensével (Kristen Stewart) Sils Maria hegyei közé – az Alpok eldugott szegletébe – utazik szöveget próbálni. Eközben Sigrid szerepét egy fiatal hollywoodi sztárocskára bízzák, aki előszeretettel vonzza a botrányt. Maria hirtelen a tükör másik oldalán találja magát, szemtől szemben egy kétesen vonzó nővel, aki – lényegében – a saját, meg nem állapodott képmása.

A borító a gyűjtők kedvéért kétoldalas, így kifordítható, ezáltal eltűnik a kötelező sárga korhatárjelző szalag és máris esztétikusabban mutat a polcon!

SZÖVEGES EXTRÁK: Rendező a filmről / Arnold Fanck / Maloja „csúszómászója” / Wilhelm Melchior / Nietzsche és a Sils Maria

A kiadvány az Ars Longa Mesterfilmek sorozat 17. darabja

További információk

Felirat

magyar

Főszereplők

Johnny Flynn, Juliette Binoche, Kristen Stewart

Gyártási év

2014

Gyártó

Kultúrbarlang

Hangsáv

angol

Játékidő

118 perc

Képarány

2,35:1

Korhatár

16 év

Nemzetiség

angol/francia

Rendező

Assayas, Olivier